Der er brug for alle på arbejdsmarkedet – uanset alder

betterwork er en konsulentvirksomhed med fokus på arbejdsglæden og samarbejdet mellem generation X, Y og Z hvor balancen mellem mening og mestring har stor betydning for vores performance i arbejdslivet.
Vores nuværende medievaner, arbejdsmetoder og den måde vi tjener penge på er under pres i en tid, hvor vi er gået fra den analoge verden til den digitale.
Samtidig med er udsigten til et længere arbejdsliv med til at ændre vores ageren. Derfor er flere genererationer end hidtil nødt til at forstå betydningen og gevinsten ved at man fagligt såvel personligt lærer at samarbejde og udnytte hinandens ressourcer og potentiale.
Desuden kan hverken generation X, Y og Z ikke længere nøjes med at kigge indad men skal udvide horisonten på kryds og tværs og tænke globalt.
Fællesskabet og relationerne er afgørende for hvordan vi deler erfaringer, information og viden, da udvikling og innovation sjældent opstår uden et godt samarbejde, der giver mening for alle generationer.

 

Om Sara Bahr

Min interesse og motivation for arbejdsglæde og samarbejdet mellem generation X, Y og Z er opstået på baggrund af mine erfaringer fra B2B og uddannelsessektoren, herunder dialogbaseret samarbejde med mennesker, der har forskellig tilgang til verden.

Jeg er altid undersøgende, nysgerrig og på udkig efter nye arbejdsmetoder, muligheder og udfordringer for at holde mig opdateret med de nyeste trends og idéer, der understøtter de mange forskelligartede arbejdsopgaver jeg møder.

Mine observationer deler jeg med ledere og medarbejdere i alle brancher i håbet om at danne en forståelse for det, der er medvirkende til at højne arbejdsglæden og samarbejdet mellem generationerne i en tid, hvor forandringerne i det moderne samfund har ændret vores adfærd, arbejdsmetoder og vaner.

I min optik er det afgørende at få skabt en synergi mellem forretningen og individet, da det har en afsmittende effekt på bundlinjen, medarbejdernes performance og vækst.

Der er brug for alle generationer uanset hvilken generation vi tilhører og vi kan lære så meget af hinanden uanset konteksten – flere ved mere.

 

 

 

 

 

FAQta hand