rdgivningworkhopforedrag

Hvordan kan betterwork hjælpe jeres virksomhed, og hvilke ydelser har I behov for?

betterwork tilbyder tre forskellige ydelser via foredrag, rådgivning eller workshop. De løser forskellige ledelsesmæssige, kommunikations- og samarbejdsopgaver for at danne det bedste match mellem medarbejderne og virksomheden.

Ydelserne kan til enhver tid tilpasses efter behov og situationen, og er som udgangspunkt baseret på ansvarlighed, tillid og ærlighed for at skabe en kvalitetsbetonet og professionel proces.

betterwork tilbyder altid et samarbejde med fleksibilitet og tilgængelighed, hvor der er et fair match mellem opgaven og prisen.

For at nå i mål har betterwork skarpt fokus på værdien og effekten ved at danne balance mellem mening og mestring af arbejdet, da det handler om at få iværksat en kultur der styrker arbejdsglæden mellem generation X, Y og Z.

Har din virksomhed nogle udfordringer eller en spændende opgave forude, er du velkommen til at kontakte mig enten på mobil nr. 26271003 eller mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., så finder vi et løsningsforslag.

 

Læs mere om rådgivning    Læs mere om foredrag     Læs mere om workshop 

  

   
 
 

 

 

FAQta hand